v.o.f. Visserij Management Bureau Beer

                                       Gemak dient de zeeman.   

Wie zijn wij?

Even voorstellen.

Mijn naam is Pieter Beer en samen met mijn vrouw Ellen hebben wij deze v.o.f. opgericht. Samen vormen wij het management waarbij ik verantwoordelijk ben voor de beheertaken en Ellen zich hoofdzakelijk zal bezig houden met de financiële afwikkeling van de zaken.

Gedurende 15 jaar heb ik gevaren als Noordzeevisser en vervolgens heb ik een baan aan de wal aanvaard. De visserij bleef mij echter na in het hart. In 2005 heb ik een opleiding gedaan op het gebied van visserij management in Wageningen (W.U.R) en in 2010 heb ik een aanvullende opleiding gedaan aan de Hogeschool Zeeland op het gebied van zilte aquacultuur.


Nieuwe wetgeving STCW-F (Fisheries)

Per 01-04-2019 is de nieuwe bemanningswetgeving voor de Nederlandse visserij van kracht geworden. In deze nieuwe bemanningswetgeving zijn de regels van het STCW-F (Standards of Training Certification and Watchkeeping- Fisheries) voor de Nederlandse vissers opgenomen.

Deze nieuwe wet geeft aan dat elke visser aan boord van een Nederlands vissersvaartuig 1 of meerdere verplichte veiligheidstrainingen en / of extra opleidingen moet volgen. De veiligheidstrainingen en/of opleidingen zijn afhankelijk van de functie die op uw vaarbevoegdheidsbewijs staat. Een schipper dient meer veiligheidstrainingen en opleidingen te volgen dan de matroos, maar ook de matroos moet tenminste de Basic Saftey Training Fisheries volgen. De veiligheidstrainingen zijn 5 jaar geldig, deze moeten dus elke 5 jaar herhaald worden. Dit met uitzondering van Basic Safety Training - Fisheries

Trainings- en opleidingsplan

Wij kunnen voor u een trainings- en opleidings voorstelplan maken en in overleg met u deze trainingen plannen en boeken. Samen met de Nederlandse Vissersbond zorgen wij ervoor dat op het moment dat uw vaarbevoegdheid weer verlengt of verhoogt dient te worden, alle verplichte documenten geldig en in kopie aanwezig zijn. Door u tijdig aan ons trainings- en opleidingsplanning te conformeren zal u jaarlijks 1 á 2 trainingen gaan volgen om zo binnen het verjaringstermijn van uw vaarbevoegdheidsbewijs alle trainingen en opleidingen te voltooien. Als u wacht tot in het laatste jaar zal u alle trainingen en opleidingen in een aantal maanden moeten doen. Afgezien van de kosten zal dit tevens veel van uw tijd in beslag nemen.              

Onder "Onze service" staat uitgebreide informatie wat wij voor u kunnen betekenen.  

 

 

 
Opbellen
E-mail
Info