v.o.f. Visserij Management Bureau Beer

                                       Gemak dient de zeeman.   

GEMAK DIENT DE ZEEMAN.

 

Doelstelling.

v.o.f. Visserij Management Bureau Beer is de onderneming die de hedendaagse bemannings-administratie van de Nederlandse reders, individuele zeevarenden / koopvaardij, zeilvaart of vissers kan verlichten. Wij kunnen er voor zorgen dat u als maritieme ondernemer het hoofd boven water houdt. Hiervoor bieden wij een multifunctionele service aan op het gebied van bemanningsmanagement. Dit stelt u in staat om uw zeevaartbedrijf, op het gebied van de bemanningsgerelateerde aspecten, op orde te krijgen en te houden zodat u zich meer kunt concentreren op uw kernactiviteit.

Maritieme documenten,

Wij beheren de belangrijkste maritieme documenten van de Nederlandse zeevarenden met name die van de Nederlandse vissers. Tevens bieden wij de service om uw wettelijke bemanningsverplichtingen op orde te brengen en te houden. Daarnaast houden wij de ontwikkeling op het gebied van veranderingen binnen de bemanningswetgeving nauwlettend in de gaten. Wij anticiperen hier vroegtijdig op, adviseren en begeleiden u bij de te nemen stappen.    

In het kort bieden wij aan:

Bewaking van de geldigheid van: de Vaarbevoegdheidsbewijs, het Monsterboekje en uw Medische keuringen, eventueel het Grootvaarbewijs. Controleren uw vaarbevoegdheid op de juiste afgifte, adviseren en bemiddelen in opleiding naar hogere bevoegdheid. Regelen scheidsrechterskeuring na afkeuring bij keuringsarts. Adviseren, boeken en begeleiden E.V.C. trajecten. Boeken voor u alle verplichte maritieme cursussen, opleidingen en trainingen waaronder: Basic Safety Training (STCW10 en STCW-F), Advanced Fire Fighting, Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats other than Fast Rescue Boats, Medical First Aid en Medical Care etc. Maar ook de certificaten Radar-Waarnemer / Navigator, Marcom A of B, scheepsmanagement N en W, ECDIS, Awareness etc.

Voordelen;

-Geen tijd meer besteden aan en geen stress meer hebben van vaarbevoegdheidsperikelen.         -Een aanspreekpunt voor alle opleidingen en cursussen. 

-Gespreide cursus en opleidingsplanning.                                                                                   -Een overzichtelijke archivering van al uw maritieme documenten, diploma's en ervaring. 

Spreekt u dit aan?       

Voor details verwijs ik u naar de tab "Onze Service". U kunt ook via het contact formulier geheel vrijblijvend informatie opvragen. U kunt uiteraard ook, tijdens onze openingstijden, bellen naar     tel: 06-22905099 of een e-mail sturen naar info@vmbbeer.nl

 

 

 

 


 

 

 

Opbellen
E-mail
Info